Prova eDarling Gratis

eDarling.se%   Kvinna Söker Man eDarling.se%   Kvinna Söker Man Testa eDarling.se gratis
eDarling.se%   Kvinna Söker Man 50 000 Svenska medlemmar
eDarling.se%   Kvinna Söker Man Träffa din drömpartner med “idealParner metoden”
eDarling.se%   Kvinna Söker Man Gratis personlighetstest & partnerförslag
eDarling.se%   Kvinna Söker Man

Läs mer innan du provar eDarling gratis

eDarling är en ny dejtingsida här i Sverige men är redan etablerad i många andra länder i Europa och har nått stora framgångar med att matcha olika personlighetstyper och hjälpa människor att hitta en partner och kärlek.
eDarling bygger på ett vetenskapligt framtaget personlighetstest som kallas för “idealpartner metoden”. Testet är framtaget av psykologer och forskare och går ut på att du svarar på en mängd frågor och påståenden om dig själv och din potentiella framtida partner. Testet görs direkt när du registrerar dig och tar ungefär 30 minuter. Hur du svarar på frågorna och de olika situationerna du presenteras ligger till grunden för dina partnerförslag du kommer att få presenterade. Att prova eDarling är helt gratis.

eDarling snabbfakta

Svenska medlemmar: ca. 50 000.
Ålderssnitt: 22-45 år.
Könsfördelning: 53% Kvinnor, 47% Män.

eDarling.se – Personlighetstestet

eDarling’s personlighetstest är en 10-stegs process där du får svara på frågor om dig själv och vad du söker i en partner genom att ta ställning till en mängd påståenden, situationer och val. Du får svara på de flesta påståneden genom att välja mellan 5 olika alternativ, från “stämmer inte alls” till “stämmer helt” beroende på hur väl du tycker att påståendet passar in på din personlighet.
Frågorna känns till största delen givande och väl uttänkta. De 10 stegen går igenom dina peronliga uppgifter som kön, ålder, självbeskrivning, käraktärsegenskaper, dina starka sidor, livsinställning, intressen, personlighet, förhållanden och uppfattningar. Några exempel på påstånden att ta ställning till i personlighetstestet är:

• Jag känner mig ibland underlägsen andra människor utan anledning.
• Jag tänker alltid innan jag agerar.
• Även okonventionella idéer bemöter jag inledningsvis med ett öppet sinne.

eDarling gratis medlemskap

Att registrera sig på eDarling är helt gratis och du får då tillgång till att göra personlighetstestet, skapa en profil, ladda upp bilder, bli presenterat partnerförslag enligt ditt personlighetstest samt söka efter andra medlemmar. Om du tycker att några av partnerförslagen är intressanta måste du däremot bli betalande medlem för att kunna ta kontakt.