Dejtingsidor – Svensk Topplista

Dejtingsidor Gratis profil Läs mer Prova Gratis
%  Kvinna Söker Man Ja läs mer om edarling här > Prova Gratis
%  Kvinna Söker Man Ja läs mer om spraydate här > Prova Gratis
%  Kvinna Söker Man Ja läs mer om be2 här > Prova Gratis
%  Kvinna Söker Man Ja läs mer om match här > Prova Gratis
%  Kvinna Söker Man Ja läs mer om zoosk här > Prova Gratis
%  Kvinna Söker Man Ja läs mer om shakemyworld här > Prova Gratis
%  Kvinna Söker Man Ja läs mer om parship här > Prova Gratis

SprayDate.se – mer information

%  Kvinna Söker Man SprayDate.se är Sveriges första och största dejtingsajt med över 800 000 medlemmar. SprayDate är en av få dejtingsidor som erbjuder 100% gratis medlemskap som faktiskt inkluderar flera av de funktioner som de flesta andra sajter tar betalt för…

Prova SprayDate gratis här


eDarling.se – mer information

%  Kvinna Söker Man eDarling är en ny dejtingsida här i Sverige men är redan etablerad i många andra länder i Europa och har nått stora framgångar med att matcha olika personlighetstyper och hjälpa människor att hitta en partner och kärlek.
eDarling bygger på ett vetenskapligt framtaget personlighetstest som kallas för “idealpartner metoden”. Testet är framtaget av psykologer och forskare och går ut på att du svarar på en mängd frågor och påståenden om dig själv och din potentiella framtida partner.

Prova eDarling.se gratis här


Match.com – mer information

%  Kvinna Söker Man Match.com är en av Sveriges största och mest populära dejtingsidor med över 400 000 medlemmar bara i Sverige och mer än 15 miljoner medlemmar internationellt. Det sägs att Match.com får 20 000 nya medlemmar varje dag internationellt! Här hittar du dejting sugna singlar från hela landet och i många andra länder också. På Match är det både enkelt och snabbt att registrerara sig. Du har möjlighet att teckna abonnemang direkt eller skapa en gratis dejtingprofil. Den typiske medlemmen på Match.com är mellan 25 och 45 år, har studerat vid högskola eller universitet och mer än 75% av medlemmarna söker en seriös och långsiktig relation.

Prova Match.com gratis här


Be2.se – mer information

%  Kvinna Söker Man Väldigt seriös dejtingsida som bygger på “vetenskaplig dejting” vilket betyder att alla medlemar genomgår ett utförligt personlighestest som sedan matchas mot lämpliga partners. Seriös dejtingsida för dig som är ute efter ett långvarigt förhållande. Att registrera sig som medlem är helt gratis

Prova Be2.se gratis här


ShakeMyWorld.se – mer information

%  Kvinna Söker Man Shake My World är dejtingsidan för dig som är ute efter spontan rolig och aktiv dejting. Shake My World vann titeln årets dejtingsajt 2008 utsett av tidningen Internetworld just för att sajten utmanar traditionell nätdejting med ett helt nytt och spännande koncept. Om du som många tycker det verkar lite knepigt att få en bra bild av någons personlighet genom en dejtingprofil, chat och email och föredrar en kombination av nätdejting och vanlig dejting, då är Shake My World dejtingsidan för dig! Hela konceptet bygger på att du träffar andra singlar tillsammans genom massa roliga aktiviteter, vem som helst är välkommen och du kan se vilka andra som kommer innan du bestämmer dig för att hänga på. Låter Bra Va? – Det är helt gratis att prova.

Prova Shake My World gratis här


Parship.se – mer information

%  Kvinna Söker Man Parship är enligt mig Sveriges mest seriösa dejtingsida och kanske även den bästa? Parship tillämpar vad som kallas vetenskaplig dejting eller “matchmaking” och bygger på att alla medlemmar går igenom ett utförligt personlighetstest som tar circa 15 minuter. (tog minst 20 minuter för mig) När testet är genomfört matchas dina svar och din personlighet mot andra singlar och du kan på så sett få ovärderlig hjälp att hitta partners med samma värderingar, livsstil, osv. I slutet på testet matchas du direkt mot lämpliga partners. Testet är roligt, gratis och väl värt att prova på, det värsta som kan hända är att du lär känna dig själv lite bättre, och om du har lite tur kanske det leder till att hitta den rätte.

Prova Parship gratis härLeave a Reply