Kvinna Söker Man – Nätdejting och din Säkerhet

Nätdejting är egentligen inte farligare än vanlig dejting men eftersom fenomenet att dejta på nätet är relativt nytt så finns det några saker du bör tänka på.

Här går vi igenom de viktigaste för att din upplevelse med nätdejting ska vara trygg och säker – så du kan koncentrera dig på att ha skoj och förhoppningsvis bli kär också!

1. Dina Personuppgifter

Lämna inte ut dina personuppgifter innan ni lärt känna varandra väl och litar på varandra. Tacka helst nej till att träffas hemma hos dig eller honom, få skjuts hem på första dejten osv.

2. Första dejten bör vara på en allmän plats

Så nu är det dags för den första dejten. Tänk på att träffas på en allmän plats gärna med människor omkring. Att vara ensamma finns det all tid i världen för – efter ni lärt känna varandra.

3. Berätta för någon var och när ni ska träffas

Kom ihåg att berätta för din kompis, mamma, pappa, kusin vem som helst var och när ni ska träffas. Om du vill vara extra försiktig kan du be någon av dessa att ringa dig en timme in i dejten bara för att vara på det säkra.

4. Bete dig på nätet som du skulle göra i verkliga livet

Du skulle antagligen inte ge ditt telefonnummer och adress till vem som helst som kom upp och frågade dig på gatan? Samma sak bör gälla på nätet. Tänk på vem du ger dina personuppgifter till.

5. Intuition och magkänsla

Om något inte känns rätt men du inte är säker på vad – Lyssna på din intuition och avbryt dejten. Våga lita på den magkänsla.

Lycka Till!/ Kvinna Söker Man

Kvinna Söker Man   Nätdejting och din Säkerhet%   Kvinna Söker Man


Leave a Reply