Kvinna Söker Man – Var finns de mest dejtingvänliga singlarna?

Norge tätt följt av Sverige har de dejtingvänligaste singlarna i Europa visar en undersökning gjord av dejtingsidan Parship.se. På sista plats kom Spanien.

Så här ser resten av listan ut:

1. Norge
2. Sverige
3. Italien
4. Irland
5. Danmark
6. Storbritannien
7. Frankrike
8. Schweiz
9. Nederländerna
10. Österrike
11. Belgien
12.  Tyskland
13. Spanien

Undersökningen gjordes som sagt av Parship.se där 500 singlar från ovan 13 olika länder fick svara på en massa olika frågor om vad som är ok och inte när det kommer till förhållande och dejting. Frågorna behandlade ämnen så som:

Dåliga tänder
Tidsoptimist
Dålig andedräkt
Arbetslös
Glasögon
Rökare
Annan nationalitet
Annan religion
Övervikt
Barn från tidigare förhållande
Snarkare
Snål
Färgat hår
Besserwisser
Undergiven Dominerande personlighet
Opålitlig
Slarvig
Oförskämd

Resultatet med de Nordiska länderna i topp kan bero på att de har ett bättre trygghetssystem vilket gör att det är enklare och mer accepterat med skilsmässor vilket kan betyda att man inte behöver vara lika kräsen vid val av partner eftersom man alltd kan göra slut och träffa nån annan? Det hävdar iallafall Nina Jansdotter, dejtingexpert och författare som just nu är aktuell med boken “Konsten att misslyckas med sitt dejtande”.

Enligt undersökningen visar det sig också att Svenska singlar är mest toleranta när det gäller övervikt och arbetslöshet, Italienarna tycker inte att humor är så viktigt och singlar från storbrittanien dejtar gärna nån från ett annat land. Norska singlar tycker inte att det spelar nån roll om du röker eller har barn från tidigare relationer. De Spanska singlarna visade sig minst toleranta inom de flesta områden. Om du är sugen på att testa nätdejting så kolla in vår lista på Svenska dejtingsidor.

Kvinna Söker Man   Var finns de mest dejtingvänliga singlarna?%   Kvinna Söker Man


Leave a Reply